«Природноресурсове право України»: навчальний посібник для студентів вищих юридичних навчальних закладів за спеціальністю «правознавство»

Автор(и)

  • A. H. Bobkova Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

У 2018 році вийшов з друку навчальний посібник «Природноресурсове право України», підготовлений для другого видання колективом авторів кафедри аграрного, земельного та екологічного права Національного університету «Одеська юридична академія» за редакцією І. І. Каракаша та Т. Є. Харитонової, що стало подією для юридичної спільноти, яка опікується екологічними, земельними, природноресурсовими проблемами.

Природноресурсове право, що сформувалось у 70–80 роки минулого століття як комплексна галузь права, у 90-ті роки була трансформована до складу екологічного права. Разом з цим можна підтримати зусилля авторського колективу, який не вперше виступає з ініціативою відродження у навчальних планах вищих юридичних закладів освіти навчальної дисципліни «Природноресурсове право України», знання якої є вкрай необхідні для підготовки досвідчених та висококваліфікованих фахівців-юристів.

Біографія автора

A. H. Bobkova, Донецький національний університет імені Василя Стуса

Академік НАПрН України, професор, доктор юридичних наук, в. о. декана юридичного факультету

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Рецензії